Roadtrip through Ireland

De voorstelling

In de avondvullende voorstelling “Roadtrip through Ireland” wordt het publiek meegenomen op een roadtrip door het prachtige Ierse land.
Reisleidster Missey McGuide neemt de band en het publiek mee door het prachtige landschap en langs gedenkwaardige plaatsen. En uiteraard ontbreekt een bezoekje aan de pub niet. En het mooie is: het publiek mag zelf mee beslissen hoe de roadtrip zal verlopen! Hierdoor zal geen show hetzelfde zijn. De band staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan! Uiteraard staat de live muziek, Irish Folk, centraal in de voorstelling. Maar het publiek zal ook ervaren dat een tripje door Ierland nog een heel avontuur kan zijn, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt.

De totstandkoming
De band ging bij deze theatervoorstelling niet over één nacht ijs. In 2019 reisde de band ter voorbereiding twee keer af naar Ierland. De eerste trip ging naar het Noord-Ierse Belfast, waar kennis gemaakt werd met de stad en haar roerige geschiedenis. En waar bovendien succesvol werd opgetreden in een volle pub in het centrum van de stad. Later dit jaar ondernamen ze daadwerkelijk een roadtrip door Ierland. Tijdens deze rondreis werd verdere inspiratie opgedaan voor de voorstelling. Onderweg in de bus werd,
met het Ierse landschap op de achtergrond, de setlist samengesteld en kwam de rode draad voor de voorstelling tot stand.

Crew

Tijdens de theatervoorstellingen kunnen de Beggars het niet alleen en reist de onderstaande crew mee.

Recensies vorige voorstelling:

Onderstaand een selectie van reacties van zalen en toeschouwers op de voorstelling “a Beggars’ view on Irish history”

“Beggars, het was geweldig jullie in huis te hebben. Feest voor al onze gasten, en voor ons! Dus… WIERKOMN!”
Parkgebouw Rijssen.

“The Beggars Clan, voor mij één van de hoogtepunten van het seizoen”
Raymond, boeker theater het Punt.

“The Beggars’ Clan was zaterdag fantastisch, we kijken terug op een zeer geslaagde avond. Beggars bedankt”
Theater Turf Vriezenveen.

“Een stevig stukje Ierse geschiedenis, geïllustreerd met haar mooie Ierse folkmuziek. De verhouding kan ook andersom zijn, maar zeker is dat het eindresultaat er in ging als goede Whiskey ”
Weekblad De Twenterander.


Reacties van bezoekers:
“Ik kan terugzien op een geweldige avond. Heb genoten van de muziek, de show van Henry en ook de manier waarop alles aan elkaar gepraat werd. Kortom een geweldige en complete muziekavond.”

“Het was een geweldige avond, prachtige songs, goede sfeer, stukje Ierse historie. Bedankt allemaal, echt genoten!”

“We vonden het fantastisch en kijken uit naar jullie nieuwe show! Nu eerst nagenieten met Seven drunken nights op de achtergrond. Bedankt voor de mooie avond Beggars.”

“Wat een geweldige show…The Beggars’ Clan en Henri Goossen – the whiskyteacher de perfecte combinatie van muziek en humor… Alles mooi gepresenteerd door Thijs Jeurissen-Borst. Super ervaring.”